Stiililageas | Kristiina Heinmets: ma ei tee juhuslikke oste- kahju hakkab asjadest, mida hiljem ei kanna

comment Kommentaare: 0 favorite Vaatamisi: 375

Igal naisel on moe- ja stiili osas oma personaalsed lemmikud ning nipid ja nõksud, mida jagades võivad teisedki enda jaoks midagi uut avastada. Seekordses Stiililaeka rubriigis räägib oma moevalikutest alati laitmatult rõivastuv eksmiss, modell ja saatejuht Kristiina Heinmets.

Millised on kõige sinulikumad rõivad?

Mul on kaks äärmust- mõnusalt casual  või hoopis midagi pidulikumat. Näiteks kleidid. Veel on minulikud hästi istuvad healõikelised teksased, soovitatavalt veidi katkised, keskmise kontsaga saapad ja laiem triiksärk. 

Kleite eelistan sirgema lõikega, talvel tumedamad ühetoonilisi ning suvel lillemustritega lendlevad. Ma ei ole kostüümi inimene ja mulle meeldib alati riiete valikul vastuvoolu ujuda. Kui kutsel on kirjas valge, siis ma valin kindlasti musta kleidi aga lisan valge koti!  

Kui sageli ja kuskohast oma rõivad soetad? Kui kergesti uusi asju ostad, kas pigem kalkuleerid pikalt või teed emotsioonioste?

Ma ostan väga palju riideid suurimate allahindluste ajal. Eelistan klassikalisi lōikeid, värvidest meeldib mulle valge, musta ja beeži tonaalsus. Aeg- ajalt mõni erksates toonides ese sinna juurde. 

Ma olen ka koguja ehk nii mõnigi eriline komplekt on pärit aastast 1999 Bastioni moemajast, Merike Pääro käe alt! Minu jaoks on oluline miksimine. Näiteks võin ma kokku sobitada 19€ maksva Zara kleidi, Hermes´e vöö,  Chaneli käekoti, Tanel Veenre effektsed kõrvarõngad, Veneetsia Murano klaasist käevõrud ja Valentino kingad! 

Jaga meiega kõige erilisemat asja oma garderoobis- milline on selle lugu?

Kotid. Ma armastan neid koguda ja investeerida kvaliteeti. Nende väärtus tõuseb ajas ning alati on võimalik mõnest loobuda kui tekivad rahalised raskused! Ma ei tee juhuslikke oste, kahju hakkab asjadest, mida hiljem ei kanna. 

Millised kriteeriumid peavad olema rõivaesemel, mida soetad?

Ma armastan Eesti disaini, seega usaldan tihti nende erilisust ja väikeseid kiikse, mis ajas lisavad ägedust juurde. Näiteks on mul kapis Riina Põldroosi roheline seemisnahast kuldsete joonistustega seelik aastast 1998! 

Kelle stiili sa ise imetled?

Merle Palmiste, kellele on kõrgemalt poolt nii palju antud naiselikkust, et Marilyn Monroe tema kõrval kahvatub. Ma imetlen sisemist naiselikkust- see on kopeerimatu unikaalsus. 

Mida teed rõivastega, mida enam ei kanna?

Vanasti andsin õetütrele kuid täna olen teinud koduseid müüke, sest ei raatsi oma lemmikuid ära visata, vaid soovin, et keegi teine oleks sama õnnelik neid kandes kui mina neid soetades olin. Mõned lõiked enam ei sobi ja mõni värvitoon on veidi liiga erk olnud. 

Milline on kõige meeldejäävam olukord kuhu oled tänu oma rõivavalikule sattunud või ägedaim kompliment, mille oled tänu oma rõivastusele saanud? 

"Sul on see imeline punane Gucci kleit seljas, ma nägin seda Pariisi butiigis " - selle komplimendi ütlejale tuli valmistada pettumus, sest kahjuks see konkreetne kleit oli ostetud hoopis 9€ eest Pärnu H&M´st.

Kommentaarid

Kommentaare hetkel pole!

Jäta oma kommentaar

Pühapäev Esmaspäev Teisipäev Kolmapäev Neljapäev Reede Laupäev Jaanuar Veebruar Märts Aprill Mai Juuni Juuli August September Oktoober November Detsember
  • Registreeru

Uue konto registreerimine

Konto juba olemas?
Logi sisse või taasta parool